KRALJ DRHTI KEJN SE VRAĆA!

Autor:

Sport

01.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goleada u najavi, tako bi se u tri reči najkraće i najbolje mogao najaviti večerašnji okršaj Totenhema i Reala na Vembliju (20.45, RTS 1) u derbiju 4. kola Lige šampiona. "Pevci" i aktuelni prvak Evrope su remizirali u Madridu (1:1) pre dve nedelje i ostali izjednačeni na vrhu Grupe H sa po sedam bodova, pa bi repriza na krcatom Vembliju lako mogla da da odgovor na pitanje ko će kao prvi proći u nokaut fazu, s obzirom na to da su APOEL i Dortmund udaljeni svetlosnim godinama i imaju samo po bod.

Hari Kejn i Serhio Ramos

 

JURIŠ NA REAL

Udarna vest u britanskim i španskim medijima juče je tokom dana bio ekspresni oporavak prve zvezde Sparsa Harija Kejna, koji je zbog povrede tetive propustio subotnji derbi sa Mančester junajtedom. Kejn, vlasnik 13 golova ove sezone u svim takmičenjima (osam Premijer liga, pet LŠ), vratio se treninzima i, prema najavama sa Ostrva, biće spreman za juriš na "kralja".

- Pokazali smo u Madridu da možemo da se nosimo sa Realom. Imam poverenje u svoje igrače, verujem da možemo da ih pobedimo. Moramo da imamo slobodu u igri, da nametnemo naš ritam, onda će sve biti lakše. Što se Kejna tiče, trenirao je i na meni je da odlučim da li će početi od prvog minuta ili šansu dobiti u nastavku - rekao je trener "pevaca" Maurisio Poketino.

Luka Modrić i Marselo

KRALJ (NI)JE MRTAV

S druge strane, Real je minulog vikenda doživeo šokantan poraz od Đirone. Vodili su Zidanovi učenici na poluvremenu u Kataloniji, ali su na kraju pognute glave napustili teren. Bio je to okidač za bombastične naslove u pojedinim novinama da je "kralj" mrtav, ali...

- Niko ne sme da kaže da je kralj mrtav! Nije mrtav, uvek se vraćamo i to smo valjda do sada pokazali više puta. Kada pobeđujemo, onda smo sjajan tim, čim nemamo rezultate, onda nas označavaju kao gubitnike. Protiv Totenhema imamo idealnu šansu da pokažemo da smo mi Real Madrid - optimistično je poručio vezista Isko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading