Kežman: Zamalo da Srbija izgubi Sergeja

Autor:

Sport

31.10.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji proslavljeni fudbaler Mateja Kežman osvrnuo se na aktuelnu situaciju u srpskom fudbalu, a to je ignorisanje mlade zvezde Lacija Sergeja Milinković-Savića, čiji je inače agent. Razlog? Inat i sujeta sada već bivšeg selektora "orlova".

RepublikaFoto: Starsport
Mateja Kežman

- Evo, nedavno čitam neki članak u štampi kako FS Srbije radi punom parom da dovede Mileta Svilara, mladog golmana Benfike, u prvi tim, kako smo ranije zbog nebrige gubili igrače i kako je Savez sada pravovremeno reagovao.

A pred nosom nam je jedan Sergej Milinković Savić, naš najvredniji fudbaler i jedan od najvećih talenata na ovim prostorima u ko zna koliko poslednjih godina, što će uostalom i pokazati u nekoj budućnosti - e njega smo mogli već da izgubimo jer on je već mogao da zaigra i za Crnu Goru, i za Španiju, i za Italiju.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej Milinković Savić pozvan od strane Krstajića u nacionalni dres

Mogao je da nam ode, a mi nismo učinili sve da ga zadržimo. Ti pričaš o Svilaru, a ovde ti je neko mnogo veći od Svilara i ti ga puštaš niz vodu - besno priča Kežman za "Vajs" i potom dodaje:

- Nema ovo veze sa Savezom - ovo je samo samovolja dvoje ljudi koji vode sportski sektor. Mislim da je ovo velika greška koja će se ispraviti. Moja obaveza nije da branim Sergeja - ja nisam neko ko će da kreira spisak reprezentacije i nikad nisam reagovao ako neko nije na spisku, ali ovo je jedan bezobrazluk koji ne mogu da dozvolim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading