Zvezda teškom mukom preskočila Zemun: BOAĆI SAČUVAO LIDERA!

Autor:

Sport

29.10.2017

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dugo su se mučili na gostovanju Zemunu, ali su nekako uspeli da osvoje tri boda zahvaljujući sjajnom Boaćiju.

RepublikaFoto: Starsport
Rovovska bitka vodila se na stadionu u Gornjoj Varoši

Odlučujući trenutak meča dogodio se u 81. minutu kada je brzonogi napadač iz Gane uspeo da matira golmana domaćih Šaranova i donese veliko olakšanje treneru Vladanu Milojeviću i fanovima Crvene zvezde.

Kanga i Pešić su kombinovali po levoj strani, Cvetković nije uspo da "zatvori" pristup kaznenom prostoru, Pešić je spretno gurnuo loptu u sredinu, gde stiže do Ričmonda Boaćija koji postiže 30. gol u dresu Zvezde.

Većim delom susreta Crvena zvezda teško je dolazila u priliku da ugrozi gol domaćina. Zemunci su se organizovani branili, a u prvom poluvremenu su čak bili i potpuno ravnopravan rival sa aktuelnim vicešampionom Srbije.

U nastavku su izabranici Vladana Milojevića dodali gas, pritiskali rivala, ali i pored nekoliko dobrih prilika, nisu uspeli da otključaju bravu Zemunaca.

Ono što nisu uspeli ostali, pošlo je za rukom odličnom Boaćiju koji je prekratio sve muke tima iz Ljutice Bogdana i pogotkom ostavio Zvezdu na sedam bodova prednosti, ali i meč više u odnosu na Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading