Isplivalo ime Muslinovog naslednika!

Autor:

Sport

29.10.2017

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postalo je sasvim jasno da Slavoljub Muslin neće ostati na klupi selekcije Srbije. U javnosti se već pominjalo da će Dragan Piksi Stojković predvoditi "Orlove" u Rusiji, ali čitava stvar dobila je neočekivani zaplet.

RepublikaFoto: fss.rs
Bane i drugovi čekaju ime novog selektora

U javnosti se pojavilo ime Vladimira Vajsa, kao potencijalnog kandidata za mesto šefa stručnog štaba reprezentacije Srbije i to odmah nakon što je procurila i informacija da će Muslinu tokom sutrašnjeg dana biti uručen otkaz!

Vajs je dobro poznat našoj fudbalskoj javnosti, pošto je, sada već davne 2005. godine, eliminisao Partizan iz zadnjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa slovačkom Artmedijom, a zatim je sa kazahstanskim Kairatom izbacio Crvenu zvezdu iz 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope 2015. godine.

Da zaokružimo čitavu "vezu" sa srpskim fudbalom, Vajs je bio selektor Gruzije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, a tada su naši fudbaleri imali više uspeha, pošto su "Orlovi" dva puta slavili.

Putevi Vajsa i srpskog fudbala ukrštali su se više puta tokom poslednjih godina, a videćemo da li će se ti putevi i poklopiti u bližoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading