Mihajlović priteran uza zid: ILI POBEDI KALJARI, ILI SE GUBI!

Sport

29.10.2017

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Torina Siniša Mihajlović dobro je započeo sezonu na klupi "Bikova", ali se situacija dramatično preokrenula, pošto njegov tim ne zna za trijumf već pet kola, a uz to igraju sve lošije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihajlović u slučaju novog poraza može da pakuje kofere

Sportski direktor kluba Đanluka Petraći indirektno je priznao da mu je sve dozlogrdilo, te da će našem stručnjaku dati još samo malo vremena da pokuša da ga ubedi kako Torino ipak može da ispliva iz neprijatne situacije.

- Odmah posle poraza od Fjorentine pričao sam sa trenerom, a i sutradan na jutarnjem treningu. Mi smo kao familija i moramo otvoreno da razgovaramo o svemu. Rezultati i igra nisu na zadovoljavajućem nivou i pod hitno mora nešto da se menja kako bi tim ušao u pobednički ritam. Igrači takođe moraju da shvate da je igranje za naš klub velika čast, a ne da izađu na teren i misle da je sve gotovo i da su već time osvojili tri boda - kazao je Petraći.

Torino večeras od 20:45 na svom stadionu dočekuje Kaljari, a u slučaju neuspeha, ili remija, za očekivati je da Siniši Mihajloviću bude uručen otkaz.

Kao najozbiljnijeg kandidata da ga nasledi na klupi italijanski mediji su već pikirali Valtera Macarija, koji je prošle sezone predvodio engleski Votford.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading