Zvezda nakon 11 godina ponovo u Zemunu: VEĆI PROBLEM TEREN, NEGO PROTIVNIK!

Autor:

Sport

29.10.2017

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u Gornjoj Varoši na stadionu FK Zemun prvi put posle tačno 11 godina, tačnije od septembra 2006. kada su slavili rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Srnić: Teren je loš, ali ćemo se prilagoditi

Međutim, snaga protivnika i forma u kojoj se nalaze ne bi trebalo da budu faktori koji će odviše da brinu crveno-bele. Zemun je trenutno 12. na tabeli Super lige, ali slast pobede nije osetio već punih pet kola.

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić očekuje veoma motivisanog i našpanovanog protivnika, ali otkriva da potencijalna nagazna mina za njega i njegove saigrače može da bude kvalitet terena!

- Sigurno će biti teška utakmica zato što Zemun posle dužeg vremena igra u najelitnijem rangu domaćeg fudbala i imaće mnogo motiva da dokažu da im je tu i mesto. Nismo imali mnogo prilike do sada da gledamo njihovu ekipu, ali naš stručni štab je i za ovu utakmicu odradio odličnu analizu. Zato znamo da ako ispoštujemo sve taktičke zamisli našeg trenera nećemo imati problema. Ono što sam ja do sada video jeste da je teren u Zemunu u malo lošijem stanju, ali nadam se da ćemo se brzo prilagoditi - rekao je Slavoljub Srnić.


Zemunci su pre nekoliko dana odolevali crno-belima do poslednjih pet minuta, a najveći "adut" u tome im je bila upravo loša podloga koja je često znala da upropasti akcije rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading