(VIDEO) Valensija kao u slavnim danima: KLUB SA "MESTALJE" U VRHU PRIMERE!

Autor:

Sport

28.10.2017

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Valensije nastavili su sjajan niz rezultata i posle 10. kola španske Primere. "Slepi miševi" su slavili u gostima davljeniku Alavesu rezultatom 1:2!

RepublikaFoto: twitter.com/Valencia CF English
Detalj sa utakmice Alaves-Valensija

Ne samo što se ekipa sa stadiona "Mestalja" učvrstila pri vrhu tabele (trenutno su na drugoj poziciji), već su ovim trijumfom postali i najefikasniji klub španske lige, doduše uz utakmicu više od Barselone.

Simone Zaza je doveo goste u prednost nakon asistencije Pereire, bio je to fantastičan udarac pod prečku, ni tri golmana ne bi odbranilo ovaj šut.

Aleksis donosi domaćima izjednačenje u 49. minutu meča i to nakon kornera, glavom je odlično reagovao.

Nakon igranja rukom u šesnaestercu fudbalera Alavesa, sudija nije imao dilemu šta da dosudi, odmah je pokazao na belu tačku sasvim zasluženo, a Rodrigo je uspeo da donese Valensiji u 66. minutu velika tri boda nakon što je iskoristio kazneni udarac.

Srpski fudbaler Nemanja Maksimović ove sezone u Valensiji dobija šansu na kašičicu, a tako je bilo i na gostovanju u Vitoriji gde je ušao na teren tek u 87. minutu umesto Solera.

Alavesu je ovo bio čak deveti poraz u 10 odigranih kola, što ih i dalje drži van sigurne luke u prvenstvu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading