Juve sipa so na ranu Milanu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći klubovi Italije Milan i Juventus sastaće se u subotu (18.00, Arena sport 4) 226. put u zvaničnim mečevima, a biće to prilika za aktuelnog šampiona da sipa so na ranu roso-nerima.

Pablo Dibala i Alesio Romanjoli

 Milan je u rasulu. Vlasnici iz Kine moraće zbog finansijskih problema da prepuste klub američkim investitorima od kojih su uzeli novac na kamatu. Trener Vinčenco Montela je već neko vreme pred otkazom, a najveće pojačanje kluba, i to iz redova Juventusa, Leonardo Bonući propustiće derbi zbog crvenog kartona.

- Biće to teška bitka, ali znamo šta treba da uradimo da bismo pobedili. Biće nam naravno lakše jer nema Bonućija - poručio je štoper Juventusa Andrea Barzalji.

Subota donosi još nekoliko derbija. U Engleskoj se sastaju Mančester junajted i Totenhem (13.30), najzanimljiviji duel u okviru Bundeslige odigraće Bajern i Lajpcig (18.30), dok će se u komšiluku u derbiju Hrvatske sastati Dinamo i Rijeka (15.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading