(FOTO) Ko se usudi da dira velikog Ibru, mora da dobije kaznu!

Sport

26.10.2017

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović je vanserijski fudbaler, ali i veliki šaljivdžija, koji uvek dorinosi dobroj atmosferi u svlačionici "crvenih đavola".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibra pamti, pa vrati!

Ovoga puta na meti je bio mlađani bek Junajteda Erik Baji, a sve to u sklopu Ibrine "osvete" za jednu od šala koju je Baji njemu priredio.

Na fotki koju je okačio na "Instagram" Zlatan je zagrlio mladog tamnoputog saigrača sa pesnicom uperenom ka njemu uz potpis "Sad ne može da pobegne".

Naravno, sve je ovo u vezi sa nedavnim snimkom koji je osvanuo na "Jutjubu" na kom Baji šutira Ibrahimovića u zadnjicu i zatim beži od visokog napadača kako mu ovaj ne bi uzvratio.

Nema sumnje da i ovakve stvari pokazuju zbog čega je prisustvo švedskog fudbalera od neprocenjive važnosti za ceo tim. Malo šale nikada nije na odmet, a doprinosi i pojačanom osećaju pripadnosti unutar ekipe. 

Zna to i iskusni Ibra, zato sve ovo i radi...

 

Now he cant run away. @d_degeaofficial @ericbailly24 @manchesterunited

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Oct 24, 2017 at 5:38am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading