(VIDEO) NI KEŽMAN NIJE BIO TAKO BRZ: Argentinac dobio crveni posle samo devet sekundi!

Sport

24.10.2017

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji srpski, odnosno jugoslovenski reprezentativac Mateja Kežman ušao je u anale svetskog fudbala kada je dobio crveni karton nakon pola minute na terenu na EP protiv Norveške 2000. godine, ali ovaj Argentinac ga je "o'ladio" za celih 20 sekundi!

RepublikaFoto: youtube.com/CARCoficial
Ovaj igrač ostaće upamćen, ali ne po lepim stvarima

Argentinski fudbaler Fernando Tobio zaradio je direktno isključenje nakon samo 9 (slovima: devet) sekundi provedenih na terenu i upisao svoje ime u fudbalske almanahe.

Duel Kupa Argentine između Godoj Kruza i Rozarija, počeo je dugom loptom pred šesnaesterac rivala, a Tobio se spetljao, napucao rivala i dao mu šansu da postigne gol. Zatim je s leđa oborio protivnika na samoj ivici šesnaesterca i sudija nije imao kud, pokazao mu je crveni karton.

Godoj Kruz je do poluvremena poveo 2:0, ali je Rozario je smanjio na 2:1, da bi u 73. minutu i domaći ostali sa 10 igrača u polju. Gosti su do kraja postigli još dva pogotka i dobili meč sa 3:2!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading