Ivanović: NE BIH VOLEO RUSIJU U GRUPI NA SP

Autor:

Sport

22.10.2017

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je u intervjuu za ruski "Tass" da ne bi voleo da se naša selekcija sastane sa ruskom na Svetskom prvenstvu sledeće godine. On je istakao i da puno očekuje od dvojca mladih fudbalera Sergej Milinković-Savić i Andrija Živković.

RepublikaFoto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL
Ivanović veruje u mlade fudbalere Srbije

- Ne bih voleo da budemo sa Rusima u grupi. Ima preozbiljan tim, igrače na vrhunskom nivou. Igrate slično kao mi, ako vam se protivnik ne adaptira na takav stil u velikoj ste prednosti - rekao je Ivanović i dodao:

- Mislim da Rusija može da prođe grupu komotno i bude možda čak i najprijatnije iznenađenje turnira. Iskreno, to je jedan od razloga zašto bih voleo da izbegnemo Rusiju.

Kapiten našeg tima polaže velike nade u mlade snage kako za Svetsko prvenstvo u Rusiji, tako i za naredne kvalifikacione cikluse.

- Prvo, moram da naglasim da bih voleo da u Rusiju odemo sa najjačim timom. Imamo dosta mladih, talentovanih igrača, posebno onih koji su osvojili Mundijalito 2015. godine. Sada stiču iskustvo. Verujem da će neki od njih postati zvezde - rekao je Bane i nastavio:

- Tu su Andrija Živković, Sergej Milinković Savić, koji je već ogromna zvezda u Laciju. Svi pričaju o Nemanji Radonjiću iz Zvezde. Vukašin Jovanović ima velike ambicije. Golman Predrag Rajković je u inostranstvu već nekoliko godina. Mnogi igrači iz te generacije igraju na visokom nivou. Verujem da će Srbija imati dobar tim.

Što se tiče šansi srpske reprezentacije na Mundijalu Ivanović je bio oprezan u prognozama.

- Živim za uspeh Srbije. Ali, moramo da ostanemo mirni i gradimo dobru atmosferu. Imamo dobar tim i ako budemo spremni, bez povreda, što da ne… Nemamo šta da izgubimo. Borićemo se do kraj. Ako sa takvim mislima uđemo u turnir, verujem da možemo nešto da postignemo - zaključio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading