MUSLIN MORA DA ODE: Ovo je 5 razloga zašto!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Slavoljub Muslin izborio je sa Srbijom mesto na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali velike su šanse da će "orlovi" tamo odleteti bez njega!

Otkucava mu sat: Slavoljub Muslin

Nekoliko je krucijalnih razloga za takav scenario. Pre svega sujeta i lični animozitet koji je razvio prema momku koji će biti, a samo je pitanje dana, najskuplji srpski fudbaler u istoriji. Reč je, naravno, o Sergeju Milinković-Saviću, koji je meta gotovo svih najvećih evropskih klubova, od Real Madrida preko Juventusa pa sve do Mančester junajteda i Sitija.

I obični navijači videli su da sa igrom, kao na poslednje dve utakmice kvalifikacija protiv Austrije i Gruzije, mogu da očekuju samo fijasko našeg nacionalnog tima u Rusiji, a Srpski telegraf vam predstavlja pet glavnih problema zbog kojih i pojedinci u FSS razmišljaju o smeni selektora i pozivanju Dragana Stojkovića Piksija u pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading