ZVEZDIN TENK GAZI "TOBDŽIJE"

Sport

19.10.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je i taj dan! Posle pune decenije i meča sa Romom, "Delije" su dočekale da na Marakani Crvena zvezda u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja igra sa velikanom.

RepublikaFoto: e-stock MN Pres
Spreman pakao za Engleze: Navijači crveno-belih

Večeras (19.00, RTS 1), pred punim stadionom "Rajko Mitić", crveno-beli igraju sa Arsenalom u 3. kolu H grupe Lige Evrope!

Poruka navijača posle meča sa Mačvom "5.100, pali!" aludira na čuvenu rečenicu iz filma "Marš na Drinu" i Cerske bitke. "Delije" se nadaju da će njihovi ljubimci tenkom zgaziti "tobdžije" iz Londona.

SAMO POBEDA

Ratnički duh drži i ofanzivnog vezistu Nemanju Radonjića.

- Nemojte da se čudite ako pobedimo Arsenal. Nama će biti lakše nego njima, nemaju pojma kakve navijače imamo i kakva ih atmosfera čeka. Oni dolaze iz Engleske, a tamošnji navijači sa "Delijama" ne mogu da se mere - jasan je Radonjić.

Pucaju od samopouzdanja crveno-beli, ne žele da prete, ali...

- Imamo veliku želju i možemo da nadmašimo sami sebe. Možda će oni morati da prate naš ritam, a imaju i svoje slabosti koje možemo iskoristiti. Neću da pretim, ali verujem u pobedu, pa šta nam bog da - poručuje Radonjić.

RepublikaFoto: Starsport
Svi u napad: Fudbaleri Crvene zvezde

MUNJE U GLAVI

Čuvena generacija 1978. bodrila je mlade nade pred ovaj meč, a Radonjić otkriva kako se još motiviše pred utakmicu.

- Gledam film "Munje", često i sanjam tu rečenicu: "A u Londonu - muk". Možemo posle i u gostima to očekivati, ali o tom - potom. Verujem da prolazimo grupu - optimističan je mladi fudbaler.

I kapiten Nenad Milijaš svestan je snage svog tima.

- Ako nam igra koju igramo daje rezultate protiv drugih, što ne bi i protiv Arsenala. Da mi neko pre utakmice ponudi bod, ne bih prihvatio, niko ne treba da nam oduzima šansu i nadu - podvukao je kapiten.

Prema poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana, za crveno-bele bi večeras trebalo da nastupi i roviti Kanga. Ostali su 100 odsto spremni za spektakl!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading