SELEKTOR POD PRITISKOM: Piksi umesto Muslina?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavoljub Muslin odveo je reprezentaciju Srbije na Svetsko prvenstvo, ali bi u Rusiji "orlove" vrlo lako mogao da vodi Dragan Stojković Piksi, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

Smeši mu se klupa "orlova": Dragan Stojković Piksi

Fudbalska javnost bi da vidi leđa aktuelnom selektoru, koji zbog sujete ne zove Sergeja Milinković-Savića, a i igra nam je sve lošija. Ukoliko "orlovi" nastave sa bledim igrama poput onih u mečevima sa Austrijom (2:3) i Gruzijom (1:0), ovaj epilog je najrealniji. Slučaj "Sergej" pretvorio se u neku vrstu referendumskog pitanja od kog bi mogla da zavisi Muslinova sudbina.

- Evidentno je da 99% navijača, ali i fudbalskih ljudi smatraju da Sergej Milinković-Savić mora da ima mesta u reprezentaciji. Međutim, tako ne misli selektor Slavoljub Muslin. Pojedine strukture FSS smatraju da je to nedopustivo i čak predlažu smenu selektora. Jedini kandidat koji dolazi u obzir kao zamena je Dragan Stojković Piksi - tvrdi naš dobro obavešteni sagovornik iz FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Dobijaju novog šefa: Naši reprezentativci

Stojković privodi kraju još jednu uspešnu sezonu sa Gvangžuom R&F i u narednim mesecima neće imati obaveza u Kini. Kontakti sa njim uspostavljeni su već u Beču kada je bio gost FSS na utakmici sa Austrijom. Stojković juče nije bio dostupan za komentar na ovu temu.

RepublikaFoto: Starsport

Inače, sudbina selektora Srbije Slavoljuba Muslina biće poznata za manje od mesec dana, već u novembru, kada "orlovi" budu igrali dve prijateljske utakmice. Bez Milinković-Savića na spisku i uz eventualno ponavljanje bledih igara aktuelnom strategu "orlova" loše se piše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading