(FOTO) Istorija se nekada ponavlja: LEGENDE KOJE SU SRUŠILE ARSENAL VERUJU U NOVI PODVIG!

Autor:

Sport

17.10.2017

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaleri Crvene zvezde Dušan Savić i Vladimir Petrović Pižon imaju dobrih iskustava sa londonskim Arsenalom, a uoči duela u Ligi Evrope savetovali su igrače iz sadašnje generacije kako da pronađu Ahilovu tetivu sadašnjeg sastava "tobdžija".

RepublikaFoto: youtube.com/pedja pedja
Legenda Crvene zvezde veruje da se istorija može ponoviti protiv Arsenala

Generaciji sa Dušanom Savićem, Vladimirom Petrovićem Pižonom, Cvetinom Blagojevićem i ostalima danas je na stadionu "Rajko Mitić" upriličen koktel i sećanje na podvig ka putu finala UEFA kupa, ali i napravljen špalir od tima Vladana Milojevića.

- Prijatno sam se osećao danas, viđamo se i inače, ali još lepše je kada se nađemo ovakvim povodom. Srećan sam što mogu da vidim moćan Arsenal u Beogradu, a još više što moj sin može da bude u istoj poziciji kao ja, iako je on defanzivac, a ja sam bio napadač - rekao je Savić novinarima na stadionu Zvezde.

 

 

Savić se prisetio akcije sa stadiona "Hajberi", kojom je postigao odlučujući gol u eliminaciji Arsenala iz Kupa UEFA i istakao da mu imponuje što se ta utakmica urezala u kolektivno sećanje zvezdaške javnosti.

- Nisam znao da će o tom golu toliko da se priča, a još manje da se pamti 40 godina. Verovatno će trajati još 40 godina. To je gol koji nije doneo trofej i čudno je koliko se pamti, verovatno to nešto govori.

Savić je izjavio da veruje da uz božju pomoć i naklonost sreće Zvezda može do velikog podviga i pobede nad Arsenalom u četvrtak uveče.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading