ON JE NOVI KASILJAS! Musline, zovi ga u reprezentaciju pre nego što nam ga ukradu!

Autor: I. V.

Sport

17.10.2017

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Svilar je ime koje će u godinama pred nama često biti pominjano. Sin nekadašnjeg golmana Vojvodine Ratka Svilara velika je nada svetskog fudbala.

RepublikaFoto: twitter.com/Information Glorious
Mile Svilar na golu Benfike

Svilar je već branio gol Benfike protiv Oljanensea u Kupu Portugala i sačuvao mrežu, a kako Žulio Cezar i dalje ima problema sa leđima, onda je sasvim moguće da će Mile Svilar u sredu protiv Mančester junajteda postati najmlađi golman u istoriji Lige šampiona!

 Trenutni rekorder Lige šampiona je legendarni Iker Kasiljas, koji je u ovom takmičenju debitovao sa 18 godina, tri meseca i 26 dana. Ako Svilar bude branio u sredu, srušiće rekord jer će imati 18 godina,  jedan mesec i 22 dana. 

- Jedina sigurna stvar je da je Mile spreman da brani, dok sve ostalo zavisi od procene trenera. Ako mu da šansu, biće to velika čast i obaveza. Benfka je evropski gigant, a u goste dolazi Mančester. Ništa lepše ne može da poželi mladi golman - rekao je njegov otac Ratko Svilar.

Mile Svilar je rođen u Belgiji i po automatizmu ima pravo nastupa za reprezentaciju te zemlje. Mileta Svilara Fudbalski savez Srbije jednostavno ne bi smeo da ispusti jer je velika nada svetskog fudbala. Na potezu je Slavoljub Muslin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading