Terzić mu predviđa veliku slavu: OVAJ IGRAČ ZVEZDE ĆE IGRATI ZA REAL!

Autor: sport.blic.rs

Sport

17.10.2017

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić veruje da crveno-beli u aktuelnom sastavu imaju igrača kadrog da jednog dana postane nosilac igre jednog od najvećih svetskih klubova, Real Madrida.

RepublikaFoto: Starsport
Terzić predviđa zvezdanu budućnost Radonjiću

- Radonjić je najtaletnovaniji srpski fudbaler, kakav se dugo nije pojavio na ovim prostorima. Čini mi se da još ni sam nije svestan svog potencijala, a kada to shvati, Real Madrid će biti njegov sledeći klub. Njegova posvećenost i želja da uspe već trasira takav put - objašnjava Terzić za "Blic".

Zvezdin direktor čak je sugerisao i selektoru nacionalnog tima Slavoljubu Muslinu da bi Radonjić trebalo da bude na spisku putnika za Rusiju sledećeg leta.

- Reprezentacja Srbije nema takvog igrača i on mora igrati na Mundijalu - uputio je Terzić i jasnu poruku selektoru Muslinu.

Ukoliko se obistini ovo proročanstvo Terzića, to bi značilo da mladi Radonjić kreće stopama Perice Ognjenovića, koji je prvo nastupao za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu 1998. godine, a onda je obukao i dres "kraljevskog kluba". Ipak, Ognjenović nije ostavio ozbiljniji trag u dresu španskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading