Gvozdenović upozorava Partizan: SKENDERBEG JE JAKO OZBILJAN KLUB!

Autor: Večernje novosti

Sport

17.10.2017

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ivan Gvozdenović, koji već godinama živi i radi u Albaniji, upozorava fudbalere Partizana na sve opasnosti protiv sledećeg protivnika u Ligi Evrope, ekipu Skenderbega.

RepublikaFoto: youtube.com/Ora News Emisioni
Gvozdenović: U Skenderbeg je dosta uloženo, ozbiljan su projekat

Gvozdenović je i sam nosio dres ekipe iz Elbasana u periodu od 2011. do 2014. godine, a kako kaže, veliki broj igrača iz tog perioda i dalje nosi igru Skenderbega dan-danas.

Nekadašnji Zvezdin fudbaler kaže da je albanski predstavnik izuzetno ozbiljan i moderno ustrojen klub, koji može da napravi problem svakom rivalu.

- Skenderbeg je ozbiljan projekat. Eto, ja sam još pre tri godine otišao iz te ekipe, a tamo su još šestorica-sedmorica fudbalera sa kojima sam igrao. Očigledno je da sve rade planski. Čuvaju najbolje igrače, okosnicu tima, i pojačavaju se na pozicijama na kojima je potrebno - izjavio je Gvozdenović za "Novosti".

Gvozdenović, koji trenutno radi kao pomoćni trener u Kukesiju, šampionu Albanije, ceni kvalitete Skenderbegovog tima.

- U pitanju je ekipa koja kroz igru dolazi do rezultata. Vole da dominiraju, kontrolišu ritam. Posebno je opasan centarfor Sou iz Gambije, koji je tamo na pozajmici iz Kjeva, a neugodno napadaju i po krilima. Uglavnom igraju u sistemu 4-3-3. Očekujem, svakako, da nam ove godine budu glavni konkurenti za titulu.

Skenderbeg je iz Korče, ali će crno-bele ugostiti u Elbasanu. Gvozdenović ne misli da je to veliki hendikep za domaće.

- I protiv Jang bojsa su tamo igrali, i bio je pun stadion, dobra atmosfera. Albanci vole fudbal, i mislim da će publika opet ispuniti tribine - završio je Gvozdenović skeniranje rivala Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading