Zidan otkrio koga želi da dovede, PRIZNAO JE DA SE ČAK I PLAŠI OVOG IGRAČA!

Autor:

Sport

16.10.2017

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan priznao je otvoreno kog fudbalera želi da vidi u svojim redovima, a zanimljivo je da će njegov kluba da se nameri na ovog igrača već u narednoj utakmici Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan otkrio da želi u svojoj ekipi napadača Totenhema

U pitanju je špic Totenhema Hari Kejn koji iz sezone u sezonu igra sve bolje, i konstantno podiže svoj golgeterski učinak, koji se uvek vrti na nekih dvadesetak golova po sezoni. Koliko je opasan moći će Kejn da potvrdi već u utorak uveče na gostovanju aktuelnom šampionu Evrope, madridskom Realu.

Posle dva kola Kejn je najbolji strelac najelitnijeg evropskog takmičenja sa pet golova.

- On je ključan igrač za Totenhem, veoma je dobar u svakom aspektu, ali najbolje od svega je što on uvek misli kako da postigne gol. On je kompletan igrač, iako tako ne izgleda, ali uvek se pojavi tamo gde je potrebno. Njegov učinak me pomalo brine - rekao je Zidan, preneli su britanski mediji.

Mediji su prethodnih nedelja spekulisali da je Real zainteresovan za 24-godišnjeg Kejna.

- Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti - rekao je zagonetno Zidan.

Podsetimo, Real je u prošlosti prilično "ojadio" Totenhem, otkupljujući ugovore njihovih nekadašnjih vedeta Luke Modrića i Gereta Bejla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading