Da li ste vi normalni? ALBANCI DIGLI UZBUNU ZBOG PARTIZANOVOG NAVIJAČA!

Sport

16.10.2017

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati navijač Partizana iz Kraljeva Dragan Šibalić, koji je zbog crno-belih na svom biciklu putovao širom Evrope, dobio je zabranu ulaska u Albaniju nakon što je na "Fejsbuku" objavio da će na svom dvotočkašu putovati u Elbasan na utakmicu Lige Evrope protiv Skenderbega u četvrtak.

RepublikaFoto: facebook.com/Dragan Šibalić
Šibalić (desno) postao najveća smetnja Albancima

Ovaj Kraljevčanin već je osmislio rutu od Boljevca, preko Surdulice i Makedonije do Albanije, kako bi bodrio crno-bele.

Međutim, vest se proširila i do albanskih medija, koji su ovu benevolentnu nameru Šibalića protumačili kao čin provokacije u režiji FK Partizan i izdali zvaničnu zabranu Partizanovom navijaču da prisustvuje utakmici protiv Skenderbega u Elbasanu.

Ovim povodom se i Šibalić oglasio putem "Fejsbuka" gde je objasnio da odustaje od puta u Albaniju, zato što je ovaj njegov gest pogrešno shvaćen od strane kluba iz Elbasana.

"Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je preko svog prijatelja u Tirani saznao da su svi mogući mediji u Albaniji najavili moj dolazak i kad se tome doda da su pojedini dolili ulje na vatru time što su ovo moje putovanje nazvali provokacijom a ne da idem da bodrim Partizan - šta čovek da očekuje od tamošnjih navijača ??? Sigurno ništa pametno. Zato je najbolje ovako. A oni neka me čekaju tamo - ko čeka taj i dočeka. Grešku sam samo napravio što sam uopšte i objavljivao da idem u Elbasan. Trebao sam da ćutim, odem i odgledam utakmicu i vratim se pa posle neka priča i piše ko šta hoće", napisao je Šibalić na svom Fejbuku uz podeljeni tekst iz albanskih medija koji su njegov poduhvat nazvali "provokacijom" (?!).

FK Partizan je ranije tokom dana izdao saopštenje u kome se navodi da će naredna utakmice na gostovanjima u Ligi Evrope igrati bez prisustva svojih fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading