KANGA PROPUŠTA ARSENAL!

Sport

16.10.2017

16:07 >> 16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak očekuje jedna od najvećih utakmica u poslednjih deset godina protiv Arsenala, a za taj duel trener Vladan Milojević po svoj prilici neće moći da računa na Kangu i Milića.

RepublikaFoto: Starsport
Kangin izostanak protiv Arsenala biće veliki minus za Zvezdu

Reprezentativac Gabona Gejlor Kanga doživeo je rupturu butnog mišića na prethodnom duelu Lige Evrope protiv Kelna, a uprkos reprezentativnoj pauzi i pojačanim terapijama u prethodnih desetak dana, Zvezdin vezista nije uspeo da se u potpunosti oporavi.

Lekarski tim Crvene zvezde čini sve što je do njih da u potpunosti osposobi Kangu za duel protiv Arsenala, ali se čini da će jedan od organizatora igre crveno-belih ovaj meč presedeti na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Drugi razlog za glavobolju trenera Milojevića je podatak da ni Nemanja Milić neće biti na raspolaganju za susret protiv engleskog velikana. Milić nije putovao ni na mini-pripreme u Sloveniju tokom pauza za nacionalne selekcije, a njegov stepen povrede je čak još teži nego kod Kange.

Jedini igrač koji može da pokriva organizaciju igre biće Nenad Krstičić, kome to ipak nije primarna pozicija u raspodeli crveno-belih. 

Trener Milojević će morati da pribegava taktičkim kalkulacijama za susret sa Arsenalom, a možda će čak i Ričmond Boaći da se prebaci na poziciju polušpica kako bi glumio sponu između srednjeg reda i napadača Aleksandra Pešića, koji bi bio usamljen u navali crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading