Miha ponovo na udaru navijača: ONI SU ISFRUSTRIRANI I NEOBRAZOVANI!

Sport

16.10.2017

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Siniša Mihajlović često je na meti protivničkih navijača zbog svog burnog i temperamentnog karaktera. Trener Torina gotovo uvek ima i nešto da im odgovori, a ovaj put se našao u klinču sa fanovima Krotonea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihajlović sve češće u verbalnom obračunu sa protivničkim navijačima

Tokom prvenstvenog susreta Serije A između Krotonea i Torina (2:2), simpatizeri domaće ekipe nazivali su Mihajlovića "srpskim ciganinom".

- Nemaju pojma šta pričaju. Srbin ili Ciganin, to je isto. Ne vređaju samo mene, već ceo moj narod. Znam da su isfrustirani i da nisu obrazovani. Znam i da to nisu vikali svi navijači Krotoea. Protiv toga ne mogu sam da se borim, neko mora da reaguje. Ovo je Serija A u najgorem izdanju. Nadam se da Krotone neće platiti kaznu zbog ovih kretena - izjavio je Mihajlović.

Podsetimo, pre dve nedelje se Mihajlović verbalno razračunavao i sa navijačima gradskog rivala Juventusa, koji su ga takođe nazivali "ciganinom"... Nažalost, izgleda da su fanovi širom Italije uzeli na zub našeg stručnjaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading