MURINJU I PEPU SERGEJ PRVI PIK, KOD MUSLINA NI REZERVA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka selektora Srbije Slavoljuba Muslina da kao gumicom precrta Sergeja Milinkovića-Savića iz A reprezentacije kosi se sa zdravim razumom iz prostog razloga što najvećim fudbalskim umovima današnjice na pomen asa Lacija curi voda na usta i ne žale novce da ga dovedu u svoje redove!

Briljira u Seriji A: Sergej Milinković-Savić

Lista velikana koji stoje u redu za popularnog SMS sve je veća.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo spreman je da ga upari sa Nemanjom Matićem i Polom Pogbom, Pep Gvardiola želi da vidi kako bi se snašao sa Belgijancem Kevinom de Brujneom, dok je najviše zagrizao Juventus, kojem nedostaje baš taj tip igrača.

NAJSKUPLJI SRBIN

Pominjalo se i da ga u svojim planovima vidi i trener prvaka Evrope Reala Zinedin Zidan. Vlasnik Lacija Klaudio Lotito zadovoljno trlja ruke jer zna da će Milinković-Savić sigurno postati najskuplji srpski fudbaler u istoriji. Pitanje je samo za koju sumu jer se uz njegovo ime vezuju svote od 70 do čak 100 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug
Zna bolje i od najboljih: Slavoljub Muslin

Da je zaista tako, potvrdio je sportski direktor rimskog kluba Albanac Igli Tare, koji je rekao da su nebeskoplavi odbili 70.000.000 evra za Srbina.

- Teren je taj koji odlučuje kolika će biti vrednost nekog igrača. Imali smo nekoliko ponuda za Sergeja Milinkovića-Savića. Neke su bile veće od 70 miliona evra, ali nisu bile od Juventusa. On je ipak pre šest meseci produžio ugovor, i to jasno pokazuje da je srećan u Laciju - rekao je Tare za italijanske medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

POBEDIO JUVE

Britanci su odmah zaključili da se radi o Mančester junajtedu, i to povezali sa odlaskom Žozea Murinja u Beč na meč kvalifikacija za Mundijal, koji su "orlovi" izgubili od Austrije sa 3:2. Međutim, u Beču nije bilo Milinković-Savića, a odgovor na pitanje zašto zna samo Slavoljub Muslin.

Minulog vikenda SMS je dokazao da emisari brojnih velikana koji ga iz nedelje u nedelju prate nisu slučajno na utakmicama Lacija. Bio je jedan od boljih igrača Rimljana u velikoj pobedi nad aktuelnim šampionom Italije Juventusom u Torinu (2:1). Sportski direktor Juventusa Bepe Marota imao je priliku da u svom dvorišti posmatra Srbina kojeg će pokušati da "ukrade" ispred ostalih velikana već u januarskom prelaznom roku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading