Zvezda uradila projekat platoa iza severne tribine stadiona "Rajko Mitić"

Autor:

Sport

13.10.2017

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u svojim nastojanjima da renovira i osveži izgled svog stadiona dobila značajnu pomoć.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Plato iznad severne tribine stadiona Zvezde trebalo bi da ovako izgleda

Radovi na sređivanju stadiona "Rajko Mitić" traju mesecima.

- Centralni teren je obnovljen, a u toku je postavljanje novih stolica unutar stadiona. Iza južne tribine rade se novi tereni, obnavljaju stari, a postavljeni su i novi reflektori koji će omogućiti dečacima iz Omladinske škole Crvene zvezde da treniraju i u popodnevnim odnosno večernjim terminima. Iza severne tribine stadiona takođe se obnavljaju tereni, a u toku su i radovi na izgradnji hale koja će biti zatvorena.

Kao što smo ranije najavili u okviru "radne akcije" koju su pokrenuli Zvezdaši, planirana je i izgradnja stepeništa i uređenje platoa iza severne trebine. U radnu akciju uključili su se i prijatelji Zvezdaši iz saobraćajnog instituta CIP, i izradili projekat. U četvrtak, 12. oktobra, u prostorijama kluba je održana prezentacija projekta kojoj su prisustvovali članovi rukovodstva kluba i Zvezdaši pokretači radne akcije. Takođe urađen je i projekat potpornih stubova iza severne tribine stadiona - navodi se u saopštenju Crvene zvezde i dodaje se da se očekuje da se svi navijači ovog kluba uključe u dalju razradu i realizaciju projekta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading