(VIDEO) Izvinite, braćo, žurimo na EP: "ORLIĆI" SAVLADALU RUSE UZ KIŠU GOLOVA!

Sport

10.10.2017

17:58 >> 18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine starosti nastavila je maksimalan učinak u kvalifikacijama za Evropski šampionat, a večeras su u Novom Sadu pali i najveći konkurenti za prvo mesto - selekcija Rusije rezultatom 3:2.

RepublikaFoto: Starsport
Mladi reprezentativci nastavili sa maksimalnim učinkom

Srbija je povela u 14. minutu, prelepim golom Danila Pantića iz slobodnog udarca. Lopta je zakačila desnu stativu i odbila se u mrežu, golman Mitrjuškin je samo ispratio pogledom u neverici.

Rusi izveli brzu akciju 12 minuta kasnije posle koje je Žemaletdinov natrčao na odbijenu loptu našeg golmana Radunovića i iz neposredne blizine je prosledio u mrežu - 1:1.

Ipak, ni Rusi se nisu dugo radovali. Već u 33. minutu Srbija je ponovo povela, ponovo posle prekida. Ovoga puta, Radonjić i Živković su izveli kratku kombinaciju pri izvođenju kornera, Živković je potom odlično centrirao za Luku Jovića, a napadač Ajntrahta je udarcem glavom pogodio za 2:1.

"Baćuške" ponovo uzvraćaju udarac, dajući našim fudbalerima samo devet minuta slavlja. U 42. minutu Melkadze poravnava rezultat na 2:2, kojim se otišlo i na veliki odmor. Navijači na stadionu "Karađorđe" su mogli da uživaju u sjajnom prvom delu, ali je selektor Goran Đorović sigurno bio nezadovoljan, pošto su naši dva puta ispuštali vođstvo.

Ipak kada smo treći put poveli, prednost više nismo ispuštali. Luka Jović je svojim drugim pogotkom u 60. minutu postavio konačnih 3:2 za Srbiju, iako je tada izgledalo da će se mreže oba tima tresti još koji put do kraja susreta.

Bilo je do kraja susreta pokušaja na obe strane, ali rezultat na semaforu se nije menjao, na veliko zadovoljstvo naših igrača i navijača.

Ovom pobedom Srbija se približila Rusiji na samo bod zaostatka, ali treba posebno napomenuti da "orlići" imaju čak dva meča manje od rivala za sada.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading