ZLATAN JE MEDICINSKI FENOMEN: Ibrahimović igra derbi protiv Arsenala?

Autor:

Sport

09.10.2017

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović mogao bi da se vrati na teren početkom decembra. Pojedini britanski mediji navode da bi Šveđanin mogao da bude u timu "crvenih đavola" na meču protiv Arsenala, koji je na programu 2. decembra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović se vraća u decembru na teren?

Ibrahimović se povredio 20. aprila na revanš meču četvrtfinala Lige Evrope protiv Anderlehta. On je u bolovima napustio teren, a kasnije je operisan u Americi. Prve procene lekara su bile da bi Ibrahimović zbog povrede kolena mogao da se vrati tek početkom naredne godne.

Ibrahimoviću je u međuvremenu istekao ugovor, a on je odbio bogate ponude iz Kine i Amerike. Junajted je potom ponudio ugovor Ibrahimoviću do kraja sezone, a Šveđanin je to prihvatio.

Britanski mediji navode da je Šveđanin medicinski fenomen i da se oporavlja brže od očekivanog. On bi na teren mogao da se vrati na velikom derbiju protiv Arsenala 2. decembra. Ibrahimovića je u Junajtedu sjajno zamenio Romelu Lukaku.

- Zlatan je vrhunski igrač i strelac, a nama osim toga donosi pobednički mentalitet. Njegov povratak nam je najveće pojačanje - rekao je Lukaku.

Menadžer Junajteda Žoze Murinjo jedva čeka da se ibrahimović vrati na teren.
 
- Zbog previše utakmica menjam igrače na svim pozicijama, osim napadača. Rašforda ne mogu tamo da prebacim, jer mi je potreban na drugim mestima. Lukaku je premoren i potrošen. Hitno mi je potrebna druga devetka - istakao je Murinjo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading