VESIĆ PORUČIO BEOGRAĐANIMA: Podržite fudbalsku reprezentaciju Srbije

Autor:

Sport

09.10.2017

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić pozvao je Beograđane da podrže fudbalsku reprezentaciju Srbije u odlučujućem meču u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji i dođu na stadion "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: fss.rs
Poziv navijačima da dođu na stadion

- Došlo je poslednjih 90 minuta koji nam omogućavaju da, ako pobedimo, odemo direktno na Svetsko prvenstvo, osam godina smo ovo čekali - rekao je Vesić za Pink.

- Grad Beograd poziva sve Beograđane da napune stadion Rajko Mitić, da naša reprezentacija ima veliku podršku. Oni su to zaslužili i Srbija je to zaslužila i na taj način ćemo pokazati da smo svi jedno, da svi navijamo za Srbiju i da će Srbija večeras pobediti - dodao je on.


Srbija i Gruzija se sastaju u meču poslednjeg, 10. kola grupe D kvalifikacija za SP 2018. Srbija se kolo pre kraja kvalifikacija nalazi na prvom mestu na tabeli grupe D kvalifikacija za SP. Naša selekcija ima 18 bodova, a drugoplasirani Vels 17. Republika Irska je treća sa 16 bodova. 

Našoj selekciji je za siguran plasman na SP potrebna pobeda u duelu sa Gruzijom, koja je izgubila sve šanse da se nađe na Mundijalu.

Utakmica će biti odigrana na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading