Cela nacija reprezentacija: I VOŽDOVČANI IDU DA BODRE "ORLOVE"

Autor:

Sport

07.10.2017

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki značaj za zemlju, ali i za fudbal u Srbiji ima plasman naše reprezentacije na najveću fudbalsku svetsku smotru i ne treba biti previše mudar, te prepoznati samu tu činjenicu. A najlepši gest stiže sa „krova“, gde će kompletan FK Voždovac u ponedeljak biti na stadionu i uživo bodriti i pružiti podršku reprezentaciji Srbije!

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
"Zmajevi" će uživo sa stadiona bodriti Srbiju protiv Gruzije

- U klubu svi dišemo kao jedan. Lako smo se dogovorili i organizovali, te u ponedeljak ćemo svi biti na stadionu. Počev od nas operativaca, preko kompletnog stručnog štaba, te prvotimaca, pa sve do najmlađih selekcija, zajedno sa njihovim trenerima dolazimo da podržimo našu reprezentaciju i da damo potreban vetar u leđa – naglasio je generalni direktor Goran Grkinić.

- Predsednik FSS Slaviša Kokeza, zajedno sa Goranom Bunjevčevićem i selektorom Slavoljubom Muslinom radi odličan posao. Bez obzira na poraz u meču sa Austrijom, čvrsto verujemo da ćemo pobediti Gruziju i da ćemo se plasirati na Svetsko Prvenstvo, koje bi svima nama koji radimo u fudbalu, svim fudbalskim radnicima, ali i celom narodu u Srbiji mnogo značilo. To je dan kada bismo trebali da zaboravimo na klupske boje i da u ponedeljak svi budemo u službi reprezentacije. Da pružimo punu podršku i da dođemo do pobede koja vodi ka Rusiji – jasan i konkretan je bio generalni direktor Goran Grkinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading