VELŠANI LIKUJU POSLE PORAZA SRBIJE: Tako se namestilo! Verujemo u plasman na SP!

Autor:

Sport

07.10.2017

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman izjavio je da će njegov tim ići na pobedu protiv Republike Irske u poslednjem kolu grupe D kvalifikacija za SP.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolman veruje u plasman Velsa na SP

Srbija je prva na tabeli grupe D sa 18 bodova, Vels je drugi sa 17, a Irska na trećem mestu ima 16. Vels bi mogao da izbori direktan plasman na SP ako pobedi Irsku, a Srbija izgubi ili odigra nerešeno sa Gruzijom.

- Biće to spektakularna atmosfera i željno iščekujemo taj pritisak. To su utakmice koje želite da igrate. Irska će doći na žurku. Ne plaše nas se i ne plašimo ih se. Oni dolaze kod nas i očekuju rezultat kom ćemo se suprotstaviti. Na opasnom smo tlu ako izađemo na teren sa planom da popustimo pritisak. Previše smo dobri za to - naglasio je selektor Velsa. 


On je prokomentarisao poraz Srbije u Beču od Austrije 3:2.

- Zbog toga ćemo izaći na teren i davati golove. Moramo to da uradimo, to je naša snaga. Poen bi bio OK, ali mi idemo na sva tri. Tako se sve namestilo, biće to dobra utakmica. Trudićemo se da dajemo golove i budemo iznad crte - rekao je Kolman.

Vels je utakmicu sa Gruzijom odigrao bez najboljeg fudbalera Gareta Bejla, a igrač Reala neće biti u timu ni za duel sa Irskom.


- Ljudi kažu da nismo pobeđivali bez Bejla, ali prethodne četiri godine nisu bile samo 'Bejl'. On je veoma važan za naš tim, ali nismo imali njega, Džoa Alena i Arona Remzija sve vreme. Njih trojica su samo tri puta od četvrtfinala Eura 2016. bila zajedno na terenu - podsetio je Kolman.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading