ĆIRO PIJE TABLETE ZBOG ČAČIĆA: Daj budali avion i on će ga voziti!

Autor:

Sport

07.10.2017

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević izjavio je da je ogorčen izdanjem "kockastih" u dosadašnjem toku kvalifikacija za SP 2018.

Ćiro Blažević je razočaran stanjem u hrvatskoj reprezentaciji

Hrvatska je na svom terenu igrala sa Finskom 1:1 i umanjila svoje šanse za plasman na SP. Čelnici FS Hrvatske su tokom noći smenili selektora Ante Čačića.

 - Ne mogu ništa da vam pričam. U šoku sam, već drugu tabletu za smirenje pijem. Kako to da me niko nije slušao kada sam pričao da ovaj nema kompetenciju ni znanje da vodi reprezentaciju! Davno sam tvrdio da Čačića niko neće slušati u reprezentaciji, da nije taj. Ali nije on kriv! Kriv je Mamić koji mu je sve to omogućio. Daj budali avion i on će ga vozit’! Kako je moguće da se tako igraju s emocijama i raspoloženjem nacije?! - rekao je Blažević za Večernji i dodao da krivi sve koji su dozvolili takvo stanje. 

Hrvatska je na tabeli grupe I druga sa 17 bodova koliko ima i Ukrajina na trećem mestu. Island je prvi sa 19 bodova. Island u poslednjem kolu na svom terenu igra protiv tzv. Kosova, dok Hrvatska gostuje Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading