Selektor Austrije: Srbija ima kvalitet, ali da iskoristimo prilike

Autor:

Sport

05.10.2017

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeći trener reprezentacije Austrije Marsel Koler rekao je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Srbije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odlazeći selektor Austirjie: Marsel Koler

- Uvek mi je ideja da moramo postići gol više nego protivnik, ali moraju se raditi obe stvari, moramo se i braniti. Znamo da imaju individualne kvalitete. Mislim da su kroz cele kvalifikacije pokazali da dozvoljavaju šanse, ali je naš problem što ih nismo koristili. Razlika je što oni svoje šanse koriste. Najbitnije je da stvorimo što više prilika i sprečimo njih da ih stvaraju - rekao je Koler novinarima u Beču, prenosi agencija Beta.

- Mislim da Srbi imaju dovoljno iskustva sa igračima iz top liga i da će znati da se nose sa tim pritiskom i da su svesni da su pobedom obezbedili plasman. Ako budemo opušteni i igramo kako znamo, onda neće biti loš rezultat za nas - rekao je Koler.

 Fudbalski savez Austrije saopštio je da je dosad prodato 40.000 ulaznica za sutrašnju utakmicu, a ocenjeno je da su najveći deo karata kupili navijači selekcije Srbije.

- Naravno, radujem se što će stadion biti pun, jer radije igram pred punim stadionom nego pred praznim. To nam neće smetati. Bitno je da igramo svoju igru, da ne dozvolimo da atmosfera utiče na nas, da ostvarimo svoju ideju, da su igrači opušteni. Bitno je da smo koncentrisani i odigramo ono što smo planirali, bez previše rizika i onda ćemo videti kakav će biti rezultat -izjavio je Koler.

On je kazao da još uvek nije siguran koji tim će izvesti na sutrašnju utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading