ENGLEZI ZAKASNILI 14 SEKUNDI: FIFA odbila zahtev Lestera za transfer Silve

Autor:

Sport

04.10.2017

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) ponovo je odbila zahtev Lestera da potpiše ugovor sa igračem Sportinga iz Lisabona Adrijenom Silvom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Silva ne može da pređe u Lester

Lester je poslednjeg dana prelaznog roka, 31. avgusta, pokušao da dovede Silvu iz Sportinga, kao zamenu za Denija Drinkvotera, koji je prešao u Čelsi.

Lester je platio 22 miliona funti za Silvu, ali je zakasnio sa registracijom i to 14 sekundi.

Fudbalska asocijacija Engleske i Lester su tada obavešteni da je rok istekao. FIFA je 6. septembra odbila zahtev Lestera da registruje transfer, a to je isto učinila i u sredu.

 - Potvrđujemo odluku sudije komiteta za status igrača: zahtev za izdavanje međunarodnog sertifikata za transfer igrača Adrijana Silve i nakon toga za registrovanje tog igrača za Lester, je odbijen - navodi se u saopštenju FIFA.

Silva je odigrao 136 prvenstvenih utakmica za Sporting i postigao 32 gola, a sa reprezentacijom Portugala je prošlog leta osvojio Evropsko prvenstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading