MUSLIN OKUPLJA ASOVE ZA AUSTRIJU I GRUZIJU: "Orlovi" kreću po plasman u Rusiju!

Autor:

Sport

02.10.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za finalni korak! Najbolji fudbaleri Srbije okupiće se u ponedeljak u Staroj Pazovi (13 sati) pred odlučujuće duele u kvalifikacijama za Mundijal!

RepublikaFoto: Starsport
Mitrović i Kostić stižu na pripreme

Računica je posle velike pobede u Dablinu nad Ircima (1:0) jasna - tri boda u naredne dve utakmice garantuju "orlovima" plasman u Rusiju. Prvu meč loptu izabranici Slavoljuba Muslina imaće na stadionu "Ernst Hapel" u Beču, gde će 6. oktobra (20.45) gostovati Austriji, koju su savladali sa 3:2 u Beogradu.

U slučaju trijumfa, utakmica protiv Gruzije (9. oktobar) biće prilika da se pred punom Marakanom proslavi plasman na Svetsko prvenstvo posle propuštena tri uzastopna velika takmičenja. Muslin je odbranu ojačao povratnikom Nemanjom Milunovićem, koji je igrao odlično po dolasku selektora na klupu, kao i debitantom Milošem Veljkovićem.

Od standardnih reprezentativaca neizvesno je da li će igrati Filip Kostić, koji je na spisku, ali ga muči povreda mišića.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading