Đukić: KATASTROFA!

Autor:

Sport

29.09.2017

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je nakon poraza od Dinamo Kijeva od 3:2, nakon što su njegovi izabranici ispustili vođstvo od 2:0 sa poluvremena, da nisu postojali na terenu u drugom poluvremenu.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić: Strah nas je sputao u drugom delu

- Neverovatna utakmica. Odigrali smo odlično prvo poluvreme i katastrofalno drugo. Posle penala i primljenog gola - to je bio drugi Partizan. Nismo postojali na terenu, nismo uspeli da spojimo tri pasa. Kada nemaš posed, nemaš loptu, teško je izdržati u ovakvoj utakmici - rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

Šef struke crno-belih je izjavio da su njegovi izabranici igrali u strašnom grču nakon prvog primljenog gola iz penala.

- Pojavio se strah da možemo da primio i drugi gol, da izgubimo i to nas je sputalo. Nismo uspeli da uspostavimo pas i protivnik nas je kažnjavao. To su bili isti igrači koji su odigrali vanserijsko prvo poluvreme. Nije bilo potrebe da menjamo bilo šta, očekivali smo da ekipa reaguje, da uspostavi pas, ali ni u jednom trenutku nisu uspeli. Gubili smo lopte u zonama oko našeg šesnaesterca. Danas smo pravili početničke greške u drugom poluvremenu, stvari koje ne smeju da se dešavaju - naveo je on.

Đukić je za kraj dodao da crno-beli nisu uspeli da spoje ni tri pasa u drugom poluvremenu, a da u ovakvim mečevima protivnik mora da drži posed ukoliko želi da ostvari pozitivan rezultat,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading