Keln kopa po starim ranama: OKAČILI JOJIĆEV GOL SA DERBIJA NA TVITERU!

Sport

28.09.2017

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peckanja između Kelna i Crvene zvezde na društvenim mrežama i dalje traju, pošto su "Jarčevi" na svom "Tviter" nalogu okačili pogodak Miloša Jojića sa 144. večitog derbija kojim je rešeno pitanje pobednika i koji je direktno rešio prvenstvo 2013. godine u korist crno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jojićev gol i dalje peče zvezdaše

Prvo je Keln okačio jedan od efektnijih golova koji su postigli, na šta su tražili odgovor Crvene zvezde. Kada je admin oficijelne stranice Crvene zvezde na "Tviter" konačno i odgovorio, usledio je novi gol koji su postavili Nemci.

Naime, tamo se ovog popodneva pojavio nama dobro poznati gol Miloša Jojića iz 90. minuta 144. večitog derbija, kojim je doneo pobedu Partizanu od 1:0, ključnu u borbi za šampionsku titulu 2013. godine.

Šala koja sigurno neće prijati navijačima crveno-belih, a sigurno se nadaju da će im njihovi ljubimci direktno odgovoriti na terenu "Rajn Energi" stadiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading