KAPITEN RADNIČKOG ODGOVORIO Jovanović: Prave "meraklije" su uz nas!

Autor:

Sport

25.09.2017

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović izjavio je da je neprijatno iznenađen negativnim komentarima posle minimalne pobede protiv Javora (1:0) i plasmana na četvrto mesto u Superligi.

RepublikaFoto: Starsport
Jovanović odgovorio na prozivke navijača

On se oglasio nakon transparenta navijačke grupe "meraklije" na kojem je pisalo: "Pričaju se bajke, a ništa ne štima, prazne tribine nek' su opomena svima".

- Kao kapiten iznenađen sam zbog pojedinih negativnih komentara na igru Radničkog imajući u vidu da pobeđujemo i da smo u samom vrhu tabele. Posebno me, kao rođenog Nišliju, pogađa što kritike dolaze od strane pojedinih sugrađana, koji umesto da nas podrže kada pobeđujemo znaju samo da traže mane - rekao je Jovanović i dodao:

- Izgleda da se uspeh najteže prašta u Srbij. Znam da su "meraklije" uz Radnički, kao što su uvek i bile, a grupica ljudi pokušava da obmane javnost jer im očigledno ne odgovara finansijski oporavljeni klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading