Pravi Ronaldo: Ako Realu zatreba golgeter, tu sam

Autor:

Sport

24.09.2017

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih i najomiljenijih igrača u istoriji Luis Nazario da Lima Ronaldo, prokomentarisao je slabu formu Real Madrida.

RepublikaFoto: instagram.com/ronaldo
Uvek tu za Zidana: Ronaldo

Brazilac koji je nastupao  za Barselonu smatra kako slab početak sezone "kraljevskog" kluba ne mora ništa da znači.

- Mislim da Realu nije ništa nedostajalo u poslednjih nekoliko godina. Pokazali su za šta su sposobni. Prošle sezone su prošli kroz sličnu situaciju, a na kraju su osvojilui Ligu šampiona. Sezona je tek počela - rekao je "Fenomen".

Novinare je interesovalo Ronaldvo mišljenje o krizi napadača ekipe sa "Bernabea", pa je uz prezimenjaka, "Zuba" pomenuo i Karima Benzemu,

- Srećni smo što je produžio ugovor i on će postići još dosta golova. Kristijano takođe postiže golove, a sezona je tek na početku. Madrid ne igra savršeno. Imaju najboljeg igrača na svetu i Benzemu koji pogađa i asistira. Ne mislim da nešto nedostaje - istakao je Ronaldo. 

Legendarni napadač pohvalio je i mladog Borhu Majorala. 

- Klinac iz mlade ekipe igrao je vrlo dobro protiv Real Sosijedada i uspisao se u listu strelaca -  zaključio je Brazilac. 

Za kraj je "Fenomeno" kroz osmeh je izjavio da ako se kriza napadača nastavi da će se on ako treba vratiti u formu i pogoditi za Real.

U periodu od 2002. do 2007. Ronaldo je nastupao na 127 utakmica za Madriđane, i pogodio 83. puta mrežu protivnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading