Odlična šansa za "Orlove": AUSTRIJANCI BEZ PRVE ZVEZDE NA SRBIJU!

Sport

24.09.2017

13:17 >> 13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerima Srbije dovoljna je još jedna pobeda u preostala dva meča kvalifikacija kako bi i matematički obezbedili plasman na SP u Rusiju sledeće godine. Posao bi trebalo da im unekoliko bude olakšan nakon informacije da "prva violina" Austrijanaca David Alaba verovatno neće igrati na ovom susretu, saznaje "Republika".

RepublikaFoto: twitter.com/David Alaba
Alaba će propustiti duel protiv naše reprezentacije

Fudbaler minhenskog Bajerna doživeo je povredu na utakmici protiv Gruzije u Beču početkom septembra. Mada se brzonogi fudbaler polako, ali sigurno oporavlja, njegovo zdravstveno stanje daleko je od idealnog, a izgledi da istrči na teren protiv Srbije 6. oktobra su minimalni, saznaje naš portal.

Ako se ima u vidu da Austrijanci više nemaju nikakve šanse za plasman u Rusiju, a ni za drugo mesto koje vodi u baraž, verovatno će selektor Marsel Koler poštedeti ne samo ozleđenog Alabu, već i ostale nosioce igre, kako bi rezervisti dobili šansu da se nametnu u nekim budućim mečevima.

Pre nekoliko dana se pojavila i informacija da srpski navijači u velikom broju kupuju ulaznice za utakmicu u Beču, kao i da se očekuje da od 53.000 mesta, koliki je kapacitet stadiona "Ernst Hapel", većinu zauzmu naši zemljaci iz Austrije, ali i ostalih delova Evrope.

Utakmica je na programu 6. oktorba od 20:45, a u slučaju nova tri boda izabranici Slavoljuba Muslina bi overili vizu za Rusiju. Podsetimo, ukoliko naši ne uspeju da se vrate u Beograd sa pobedom, očekuje ih i meč protiv Gruzije 9. oktobra na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
blok br 5

24.09.2017 14:41

Svaka cast momcima, ali ruku na srce ovakva grupa je jedna od smesnijih u istoriji kvalifikacija...