ZLOČINAC U CRNO-BELOM: HARADINAJ "GROBAR"!

Autor: Ekspres

Sport

21.09.2017

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ovoga će se "Grobari" teško oprati! Jedan od navijača Partizana nekada je bio i Ramuš Haradinaj, ratni zločinac koji je na poternici Srbije, a u južnoj srpskoj pokrajini je sada premijer tzv. Kosova. Crno-bele boje mu više nisu u srcu, a fudbal gleda samo ako ima vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pre rata voleo crno-bele, danas ga fudbal ne zanima previše

- Pre rata sam navijao za Partizan, za koji su igrali i Albanci, pa smo i mi gledali. Nismo ga gledali zato što je to bio jugoslovenski klub, jer mi u porodici, iskreno to pričam sa Srbima, nismo bili najbolji Jugosloveni, nismo voleli Tita. Mada je prvi Ramuš, ja sam drugi, sahranjen u Beogradu. Taj je bio sa partizanima, bolestan je umro - otkrio je Haradinaj u opširnom intervjuu za nedeljnik Ekspres.

Jedan od igrača "parnog valjka" bio je i predsednik FS Kosova Fadilj Vokri

Danas kaže da slabije prati fudbal, a interesantno na čelu fudbalskog saveza nepriznate države je upravo jedan od bivših igrača "parnog valjka" albanskog porekla Fadilj Vokri.

- Gledao sam ove naše kada igraju s Albanijom nekad, ali ne puno. Nisam mogao da idem. Bio sam u Francuskoj kad su igrale Albanija i Rumunija - dodao je Haradinaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading