(VIDEO) DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Keln nastavio sa porazima, Borusija gazi redom

Autor:

Sport

20.09.2017

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajntrahta pobedili su u gostima ekipu Kelna sa 1:0 u utakmici petog kola nemačke Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dortmund je preuzeo prvo mesto na tabeli Bundeslige

Jedini gol na meču postigao je Sebastijan Ale u 22. minutu iz jedanaesterca.

Keln je upisao i peti poraz u isto toliko utakmica, poslednji je na tabeli bez bodova i sa samo jednim postignutim golom od početka sezone. Miloš Jojić igrao je za Keln od 60. minuta. Mijat Gaćinović je igrao za goste, a zamenjen je u 91. minutu. Luka Jović ceo meč je presedeo na klupi za rezerve.

Keln je rival Crvenoj zvezdi u Ligi Evropa. 

Dortmund je u gostima pobedio Hamburger 3:0. Golove za klub iz Dortmunda postigli su Kagava u 24, Obamejang u 63. i Pulišić u 79. minutu.

Hofenhajm je u gostima pobedio Majnc 3:2.  Dani Latca i Jošinori Muto su doneli prednost Majncu golovima u petom i 16. minutu, ali je Hofenhajm izjednačio pogocima Nadima Amirija i Sandra Vagnera u 23. i 46. minutu. Pobedu Hofenjahmu doneo je Mark Uth u 92. minutu.

Frajburg i Hanover igrali su 1:1. Martin Harnik je u 65. minutu doneo prednost Hanoveru, a izjednačenje i bod Frajburgu Nils Petersen u 83. minutu.

Herta je na svom terenu pobedila Leverkuzen 2:1. Leki je doveo Hertu u vođstvo u 16. minutu, a na 2:0 je povisio Solomon Kalu osam minuta kasnije. Jedini gol za goste dao je Brant u 84. minutu.

Prvo mesto na tabeli drži Borusija Dortmund sa 13 bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading