Vujadin Savić o braku: PITAM SE U KUĆI KAO SVINJA U KLANICI!

Sport

18.09.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se ko je gazda! Ili ipak ne, bar u slučaju porodice Savić!

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Brak Vujadina i Mirke je za primer ostalima

Naime, štoper Crvene zvezde Vujadin Savić važi za poželjnog muškarca, ali ga to nije spaslo od uloge podređenog u svojoj porodici! Sin legende crveno-belih Duleta Savića "požalio" se u javnoj prepisci fudbalera Zvezde na Vajberu da nevenčana supruga glumica Mirka Vasiljević nema milosti prema njemu.

- U kući se pitam kao svinja u klanici - otkrio je 27-godišnji fudbaler bez trunke stida na konstataciju saigrača Filipa Stojkovića da se "priča po gradu da je glavni u kući".

3 dece imaju Mirka i Vujadin, dva sina i ćerkicu

- Kod mene u domu je svaki dan ljubav, navika i panika - aludirao je potom Vujadin na popularnu seriju u kojoj je glavnu rolu imala upravo njegova draga.

A sve je počelo tako što je veliki "Delija", glumac Aleksandar Radojičić, obelodanio da će prvotimce Zvezde poterati u pozorište.

Savić: Mirkina predstava "Pazi s kime spavaš" je ludilo, mada moguće da je htela nešto meni da prenese

- Mani me pozorišta, molim te - zakukao je Vujadin, a glumac poznat po nadimku Balerina nije odustajao.

- Pa ti si takođe zadužen da ih poteraš malo. Žule (Filip Stojković, prim. aut.), idemo svi kod Vujadina na predstavu u kući. Igra sporednu ulogu, ali čuo sam da je dobar - ponovo je pecnuo Aleksandar, a mlađani Savić nije demantovao:

- Već sam vodio Filipa na Mirkinu predstavu "Pazi s kime spavaš". Ludilo predstava, preporučujem svima... Samo ne znam da li je to meni Mirka htela neku poruku da prenese. Dobar sam momak, nemoj da me dira!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading