NULA U LONDONU: Čelsi i Arsenal bez municije

Autor:

Sport

17.09.2017

14:38 >> 14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija i Arsenala odigrali su tvrd meč bez golova u petom kolu Premijer lige, uz nekoliko prilika Arsenala, jedino vredno pomena bio je crveni karton defanzivca domaćih Davida Luiza pred kraj susreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mnogo dima, malo vatre: Igrači Čelsija i Arsenala na nedeljnoj utakmici

Navijači Čelsija i Arsenala mnogo su očekivali od svojih ljubimaca u gradskom derbiju Londona, ali su dobili samo nulu.

U derbi meču petog kola Premijer lige dva tima su odigrali izuzetno oprezno, sa tek nekoliko izglednih pokušaja. Najveće prilike imali su izabranici Arsena Vengera koji su čak i jednom smestili loptu u mrežu Kurtoe, ali je pogodak Mustafija poništen zbog očiglednog ofsajda.

Lakazet i Ramzi su imali velike šanse da donesu čitava tri boda sa "Stamford bridža", ali je prvo Francuz loše odreagovao, a onda je i Remzi pred sam odlazak na odmor pogodio okvir gola iz dobre pozicije.

Čelsi je malo toga uradio u navalnom redu, a jedino što se vredno pomena dogodilo u timu Antonija Kontea bio je crveni karton nervoznog Davida Luiza nekoliko minuta pred kraj, uz jednu priliku Pedra sredinom prvog dela igre.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading