ZVEZDAŠI SE SMORILI Partizan srećan zbog boda!

Sport

16.09.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajednička premijera u Ligi Evrope ove sezone za Crvenu zvezdu i Partizan završila se sa po osvojenim bodom (1:1), ali i pomešanim osećanjima!

RepublikaFoto: Starsport
Srećan što nije polomio prst: Milan Borijan

Ni jedni ni drugi se nisu obrukali, ali crveno-beli dan posle imaju za čim da žale jer nisu uspeli da pred 40.000 gledalaca na Marakani osvoje sva tri boda protiv BATE Borisova. Crno-beli pak ne kriju da su zadovoljni što su se iz Švajcarske sa meča protiv Jang bojsa vratili sa bodom iako su vodili.

DA MI JE DA DAM GOL

Ono što je takođe zabrinulo zvezdaše jeste povreda golmana Milana Borjana, koji je u jednom momentu i zatražio izmenu, ali je na kraju ipak junački izdržao do kraja.

- Biće dobro, osetio sam strašan bol i bio ubeđen da sam slomio prst, ali trebalo bi da bude sve u

redu - kaže golman Zvezde za Srpski telegraf, a o dešavanjima sa meča dodaje:

- Zadovoljan sam u suštini jer je utakmica bila baš teška, a oni su organizovana ekipa. Imali su i sreće što smo promašili mnogo toga. Smatram da smo se pokazali u najboljem mogućem svetlu iako smo ušli slabije u meč nego u neke prethodne. Bili smo opušteni jer nije bilo pritiska. Mislim da imamo kvalitet da prođemo grupu, velika smo i psihički jaka ekipa. Toliko ginemo jedan za drugog da meni dođe nekad da otrčim i pokušam da dam gol!

RepublikaFoto: Starsport
Moglo i bolje i gore: Marko Janković

ZAMALO DA IZGUBIMO

S druge strane, strelac za Partizan u Bernu Marko Janković samo dva minuta je uživao u svom pogotku jer je domaćinu toliko trebalo da izjednači. Golman Vladimir Stojković je bez sumnje spasao i taj jedan bod. Toga su svesni i njegovi saigrači, pa su se zadovoljni vratili u Beograd.

- Bitno je da nismo izgubili na strani. Oba tima su mogla da pobede. Idemo dalje! - rekao je Janković.

Drugo kolo igra se 28. septembra, kada će Zvezda gostovati Kelnu (19.00), a Partizan će dočekati Dinamo Kijev (21.05) bez publike zbog kazne iz meča protiv Budućnosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

120.000 evra zaradili su večiti za remi, a izmaklo im je 360.000, koliko sleduje za trijumf.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading