HOĆETE NA SP U RUSIJI: Nije samo novac dovoljan

Autor:

Sport

14.09.2017

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se nadamo da ćemo na Svetskom prvenstvu u Rusiji gledati izabranike Slavoljuba Muslina, a kolika je cena ulaznica, ili počnite već sada da štedite ili se zadovoljite foteljemo i direktnim prenosima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetska smotra najboljih fudbalskih reprezentacija uvek izaziva dosta pažnje

FIFA je objavila cene karata za Svetsko prvenstvo i one obaraju sve rekorde. Najjeftinija ulaznica za utakmicu grupne faze košta 105 američkih dolara (10.500 rsd). Interesantnao je da će Ruski državljanji moći na tribine za svega 2.233 dinara

Ukoliko se Srbija plasira u nokaut fazu, a vi poželite u toj euforiji da odete u Rusiju, da se samo nađete na tribinama potrebno je da izdvojite minimum 11.639 dinara.

Da uz dosta sreće i znanja, "orlovi" odlete u finale, da prisustvujete toj utakmici pripremite 45.602 dinara.

Nije dovoljno da samo imate novac da biste gledali svetsku smotru najboljih reprezentacija, nego i da vas izvuku iz bubnja. Prvi krug prijava počeo je danas i traje do 12. oktobra. Ukoliko imate toliko sreće da budete izvučeni, ulaznice možete kupiti od 16. do 28. novembar.

Druga faza prijava traje od 5. decembra do 31. januara, a prodaja traje od 13. marta do 14. aprila.

Organizovaće se i "last minute" prodaja od 18. aprila do 15. jula.

Žreb za grupnu fazu Svetskogprvenstva je 1. decembra 2017, a takmičenje počinje 14. juna 2018. Finale je zakazano za 15. jul 2018.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading