(VIDEO) BIVŠI GOLMAN PARTIZANA HIT U GRČKOJ: Živković izludeo Olimpijakos

Autor:

Sport

10.09.2017

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji čuvar mreže Partizana Živko Živković postao je jedna od centralnih ličnosti sportskih medija u Grčkoj zbog sjajne predstave njegovog Ksantija protiv šampiona Olimpijakosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Voja Radojevic
Živković čini čuda u Grčkoj

Atinska "Gazeta" puna je reči hvale za Živkovića nakon remija Ksantija, koga trenira naš Milan Rastavac, i Olimpijakosa - 1:1.

U susretu protiv grčkog prvaka srpski golman je skidao moguće i nemoguće lopte, a novi fudbaler Olimpijakosa Uroš Đurđević mu je čak u šali dobacio: "Pusti me da dam barem jedan gol!"

- Sjajan je centarfor, biće veliko pojačanje za Olimpijakos, želim mu da postigne dosta golova, ali počev od sledeće runde. Neće se naljutiti Uroš, jer je opšti utisak, čak i onih neutralnih posmatrača, baš smo dobro odigrali i imali šansu čak i mi da slavimo - rekao je Živković za "Mozzart sport".

Nekadašnji golman crno-belih uspeo je da prilično iznervira i trenera kluba iz Pireja Besnika Hasija. Trener gostiju je posle meča rekao da je trebalo da bude 4:0 za njegovu ekipu, ali da su njegovi igračio olako proćerdali šanse. Biće i da je Živković dobro branio.

Pogledajte bravure Živkovića na golu Ksantija:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading