Senzacija u Španiji: Valensija nokautirala Barsu i osvojila Kup kralja!

Autor:

Sport

25.05.2019

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija u Španiji! Fudbaleri Valensije su osvojili Kup kralja, pobedom nad braniocem trofeja, ekipom Barselone, rezultatom 1:2 (0:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

Utakmica se igrala na neutralnom terenu u Sevilji, na stadionu Betisa "Benito Viljamarinu".

Poveli su gosti u 21. minutu, Gaja je prošao po levoj strani, potom je proigrao Gameira na ivici kaznenog prostora koji je poslao projektil u mrežu iza Silesena.

Samo 10ak minuta kasnije, sjajan prodor Solera po desnoj strani, ubacio je loptu pred gol Barse, na pravom mestu našao se Rodrigo, koji glavom trese mrežu katalonskog sastava za 2:0.


Barsa je u finišu prvog poluvremena imala nekoliko solidnih prilika, ali je Domenek bez većih problema zaustavio pokušaje Mesija i družine.

Pripretila je potom Barsa preko Mesija, koji je u 56. minutu pogodio stativu.

Igrao se 73. minut, Malkom je izveo korner, Suarez glavom pogađa stativu, odbitak kupi Mesi i smešta ga u mrežu Valensije za 2:1. 


Valensija se u nastavku dobro branila, pokušavala je Barsa na sve načine da stvori dobru šansu pred golom rivala, ali nisu uspeli Valverdeovi puleni u tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading