Kadeti Zvezde odbranili titulu šampiona Srbije!

Autor:

Sport

25.05.2019

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadeti Crvene zvezde savladali su Kiker u Kraljevu rezultatom 4:1 i kolo pre kraja prvenstva i matematički odbranili šampionsku krunu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Kadeti Crvene zvezde

Zvezdini fudbaleri rođeni 2002. godine savladali su Kiker u gostima i fenomenalnu sezonu ukrasili šampionskim peharom.

Vođstvo učenicima Slavoljuba Đorđevića je doneo Edvin Eleven u 33. minutu spretnom reakcijom na odbijenu loptu posle intervencije Grujičića.

Crveno-beli su sa golom prednosti otišli na odmor, a domaćin se pogotkom Marinkovića u 51. minutu vratio u igru. Ipak, lopta u mreži Katića dodatno je motivisala šampiona koji je pogotkom Babića ponovo stekao prednost. Centarfor Zvezde je glavom prosledio loptu sa desnog boka u gol Kikera i najavio slavlje.

Odmah posle gola, Babić je ustupio mesto Lučiću kojiem je dva minuta bilo potrebno da se upiše u strelce, a tačku na 22. pobedu crveno-belih stavio je Eleven drugim golom.

– Težak period, sadosta oscilacija je iza nas. Zasluženo smo osvojili titulu u veoma izjednačenoj ligi. Momci su pokazali snagu i karakter. Zahvaljujem se rukovodstvu kluba i direktoru Omladinske škole Draganu Mladenoviću na bezrezervnoj podršci, smatram da smo im uzvratili na pravi način. Uspeli smo da se izdignemo i sa petog mesta stignemo na čelo tabele. Pokazali smo da imamo kvalitet, ali i snagu da se izborimo sa pritiskom – rekao je trener Slavoljub Đorđević po završetku utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading