Dominaciji Seltika nema kraja: Osvojena treća uzastopna tripla kruna!

Autor:

Sport

25.05.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Seltika su potvrdili dominaciju u domaći okvirima jer su treći put uzastopno osvojili triplu krunu pobedon nad Hartsom 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Seltik osvojio triplu krunu

Klubu iz Glazgova u ovom trenutku nema ravnih u Škotskoj, osvojili su ove sezone već titulu i trofej u Liga kupu, ali se na tome nisu zaustavljali, pa su ove subote trijumfom nad Hartsom (2:1) došli i do pehara u Kupu Škotske.

Seltik je tim trijumfom došao do šeste triplete u klupskoj istoriji, zeleno-beli su pobedom nad Hartsom došli do 39. trofeja Kupa, a nedavno su proslavili osvajanje i 50. titule.

Međutim, nije se sve povoljno odvijalo za Seltik, jer je Harts posle ne tako uzbudljivog prvog poluvremena poveo u 55. minutu golom Edvardsa.

To je, ispostavilo se kasnije, probudilo igrače šampiona Škotske, koji su do kraja meča uspeli da preokrenu. Eduard iz u 63. minutu izjednačio iz jedanaesterca, a isti igrač je u 82. minutu sjajno reagovao i sa dvadesetak metara preciznim udarcem po drugi put savladao golmana Hartsa Zlamala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading