Stara želja se ne zaboravlja: Zvezda se vratila Ronaldovom zemljaku

Autor:

Sport

21.05.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sezona 2018/2019 zvanično nije završena, uprava Crvene zvezde uveliko sprema prelazni rok i što jasniju sliku treneru Vladanu Milojević pred start kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Moguće su promene u napadačkoj liniji crveno-belih, jer su Milan Pavkov, Ričmond Boaći i Dejan Joveljić na meti skauta mnogih evropskih i azijskih klubova. U slučaju odlaska nekog od njih neophodno je dovesti minimum jednog igrač asa ofanzivnim karakteristikama.

Mozzart sport saznaje, da je na meti uprave kluba iz Ljutice Bogdana brzonogi napadač portugalske Tondele, Tomane. Nekadašnji mladi reprezentativac Portugalije je dovođen u vezu sa srpskim šampionom i prošlog leta, ali je tada zapelo oko obeštećenja. Navodno je Tondela tražila 500 hiljada evra za 50 odsto ugovora.

Tomane ima 26 godina i za Tondelu je postigao 21 gol na 63 susreta. Deluje iz drugog plana, kao drugi napadač. Ugovor sa Tondelom mu ističe u junu 2020. godine, a navodno se očekuje da dobije poziv selektora Portugalije Fernanda Santoša za finalni turnir Lige nacije A.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading