Ko se "sviđa" Ronaldu?

Autor:

Sport

24.04.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo puta do sada smo čuli da Lionel Mesi povlači konce kada su transferi u Barseloni u pitanju, pa čak i ko će nastupati za Blaugranu i reprezentaciju Argentine. Došao je red da se isto priča i o Kristijanu Ronaldu, koji je po navodima "Korijere delo sporta" tražio od uprave Juventusa da predstojećeg leta taj klub dovede šestoricu igrača. Među njima su dvojcia bivših Ronaldovih saigrača iz Reala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo je nedavno potvrdio da nema nameru da napušta Juventus iako klub nije uspeo da uđe u polufinale Lige šampiona. Italijanski mediji su posle spekulacija o njegovom odlasku sada počeli da pišu koje bi igrače Portugalac voleo pored sebe. Navodno on je tako dostavio upravi Juventusa papirić sa imenima šestorice fudbalera za koje misli da su potrebni Juveu. 

Na njemu su Isko i Rafael Varan, sa kojima je Ronaldo igrao u Realu, zatim mladi Italijan iz Fiorentine Federiko Kijeza, defanzivac Rome Kostas Manolas, mladi vezista Liona Tanguj Ndombele, kao i jedan od najvećih talenata Evrope Žoao Feliks iz Benfike.

Transfer Iska bi možda i bio realan jer je španski vezista hteo da ode iz Reala jer pre dolaska Zinedina Zidana nije dobijao šansu. Sada međutim je moguće da će Isko ipak želeti da ostane u Madridu. Pitanje je da li će Zidan želeti da proda zemljaka Rafaela Varana koji je jedan od najkonstantnijih defanzivaca u Realu. 

Možda je najrealniji transfer grčkog štopera Kostasa Manolasa koji u svom ugovoru sa Romom ima otkupnu klauzulu od 36 miliona evra. Što se tiče Ndombelea i Feliksa, Juve će tu imati veliku konkurenciju drugih evropskih velikana koji će takođe želeti ovu dvojicu mladih igrača. Na kraju liste je i Federiko Kijeza koji ima svega 21 godinu i koji je već 11 puta igrao za italijansku reprezentaciju. U ovoj sezoni sin Enrika Kijeze je veoma napredovao i verovatno će privući pažnju još nekih velikih klubova.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading